Ervaringen

Mocht je toch enige schroom voelen of jij al aan een SLOWTriatlon toe bent, dan trekken de recente ervaringen van deelnemers je vast over de streep.  84% van de deelnemers zegt een volgende keer weer mee te willen doen. Met een 8.6 als gemiddeld eindcijfer voor de hele dag begrijpen we dat best!

Super relaxed dagje met vrienden hier in Friesland. Zo leuk die drie sporten. Een heerlijke afwisseling tussen inspanning en ontspanning en dat lekker slow. We hebben de hele dag gezellig met elkaar opgetrokken. En een heerlijke after met die BBQ en de muziekband. We doen de volgende keer graag weer mee.

Marie Claire (50)


Ik ben wel wat gewend op sportief gebied. Ik heb wel voor mezelf een beetje extra uitdaging gezocht door de 20 km van Bolsward naar de finish ff hard door te fietsen. Twintig kilometer tegen de wind. Dat was pittig. Ja dan zie je er bij de finish zo uit. Maar de rest heb ik heel slow gedaan hoor. Lekker rustig aan gezwommen en veel gekletst. Heerlijke dagje.

Gijs (28)


Mijn eerste echte Triatlon is me meer dan goed bevallen. Goede organisatie, prachtig landschap en heerlijke BBQ bij de afsluiting. We waren met vier vrienden en hebben direct besloten bij een volgende editie weer mee te doen. Voor ons het perfecte en gezonde uitje.

Jelmer (29)


Wat een supergave dag wat dit. Ik doe talloze malen per jaar mee aan allerlei loopwedstrijden. Ja, ik geef toe, dan loop ik vooral tegen me zelf. Maar vandaag liep ik met mezelf en met heel veel lieve vrienden. En heb ik ook nog gezwommen en gefietst. Heb weer een nieuwe ik van mezelf ontdekt. GAAF!!

Francine (50)


Ik zou hier nooit aan zijn begonnen als mijn pa me hier niet voor had uitgenodigd. Het is heel lang geleden dat wij samen hebben gesport, maar vandaag hebben we het weer eens gedaan. Heerlijke dag, ik heb echt genoten. Het voelt als een dag uit met elkaar, maar dan lekker ongedwongen, mooi weer, en dan na afloop een glas bier. Doe mij nog maar zo’n SLOWTriatlon, haha!

Justin (40)


Ik geef het toe, het zwemonderdeel heb ik overgeslagen. Dat was me toch te fris en ik ik voelde me aan het begin van deze dag niet 100%. Ben toch op de fiets gestapt en naarmate de dag vorderde ben ik me lekkerder gaan voelen. Ik voel me nu weer kiplekker. Zal ik die 500m toch nog even gaan zwemmen voordat we aan tafel gaan? Geintje!

Sara (35)


Die SLOWTriatlon voelt helemaal goed voor mij. Dat zwemmen was even een dingetje voor me, maar ik houd er wel van even uit mijn comfortzone te worden getrokken. Nou daar is mijn lieve vrouw goed in geslaagd hoor. Jezus, wat was het koud. Inmiddels ben ik heerlijk opgewarmd, heb ik me gelaafd aan de schoonheid van Friesland en de rest van de dag was appeltje-eitje voor me hoor. Geen persoonlijke records , maar wel hele mooie gesprekken. Ik ben definitief om!

Rene (54)


Ja, daar sta je dan in je zwembroek met je collega’s. Leeftijd speelt gelukkig geen rol hier, als ik zo om me heen kijk. Wij hebben een bedrijfsuitje en we wisten alleen dat we onze fiets en wat sportkleding, waaronder een zwembroek en wandelschoenen, moesten meenemen. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar leuker dan dit krijg je het met je werk niet. Het is pure teambuilding en sommige collega’s verrassen me dan toch weer, die zwemmen zo van je weg, 1000 meter in hun bikini. Respect. Kijk ik maandag toch anders naar!

Dik (60) en Jan (62)

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen