Vrijwilligers SLOWTriatlon

Help mee als vrijwilliger!


Kom jij ons helpen SLOWTriatlon tot een groot succes te maken?

Op 9 september organiseren we SLOWTriatlon in Makkum.

SLOWTriatlon is de gewone triatlon, maar dan SLOW, zodat elke sportieveling, jong en oud, mee kan doen. Zwemmen in open water, fietsen en wandelen in plaats van wielrennen en hardlopen. Dezelfde prestatie en afstanden, maar dan socialer en minder belastend voor het lichaam. Bij dit evenement is de hulp van vrijwilligers heel belangrijk!

Samen met het SLOWTriatlon team zorgen we ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt!


Wat krijg je er voor terug?

Een gratis lunchpakket

De gehele dag gratis koffie, thee en fris
Een gratis SLOWTriatlon t-shirt
Een geweldige dag in een super leuk team!

Bouwploeg

Je bouwt samen het start- en finishdorp op- en af. Je zet tenten op, sjouwt met tafels en banken, maar versiert ook het terrein. Jij zorgt dat het evenement staat als een huis! 

Registratie

Bij de registratie staan er vrijwilligers klaar om alle deelnemers te registreren en hun startnummers of extra's (gehuurde fiets, e-bike of wetsuit) uit te geven.

Bewaking

Er staan racefietsen, e-bikes en fietsen op het start- en finishterrein. Het is daarom belangrijk dat het terrein goed in de gaten wordt gehouden.  

Verzorgingspost

Op de verzorgingspost verzorg jij het eten en drinken van de  deelnemers. De deelnemers komen langs jouw verzorgingspost op de route voor water, bananen etc.

Kleding inname

Er is op het start- en finishterrein een bagagetent. Je neemt hier de bagage aan van deelnemers en zorgt dat ze het weer netjes terug krijgen.

Diversen

Er is naast eerder genoemde taken, nog van alles te doen tijdens SLOWTriatlon. Denk aan de route uitpijlen, bordjes ophalen en en logistieke taken. Stuur ons een mailtje bij interesse: info@slowtriatlon.com 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen