Een hele Triatlon in 2021?

Op de site van de Nederlandse Triathlonbond (NTB) staat het volgende geschreven over de hele triatlon. "Over het ontstaan zijn een paar verhalen. Het bekendste is een weddenschap, in een bar op Hawaii, die leidde tot het ontstaan van de ironman. Dat is nog altijd de belangrijkste wedstrijd van het jaar. De ironman, ook wel de klassieke of hele triathlon genoemd, bestaat uit 3,8 kilometer zwemmen en 180 kilometer fietsen, gevolgd door een marathon van 42,2 kilometer lopen. Sinds het jaar 2000 is triathlon een olympische sport...."

Het bracht ons op het idee de hele triatlon ook in een SLOW versie uit te voeren. Een startdatum hebben we nog niet, maar het zal in de lente zijn van 2021 zijn. Het wordt vrijwel zeker een vijfdaags evenement: een ochtend zwemmen (3,8 km), twee dagen fietsen (180 km) en twee dagen lopen (42,195 km). Daar zit volgens ons voldoende uitdaging in en onderstreept dat een SLOWTriatlon®, ongeacht de afstand, zeker niet voor watjes is.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de plannen voor deze hele SLOWTriatlon® (226 km), meld je dan even aan met onderstaande fomulier. Dat is voor ons direct een indicatie of we met dit plan op de goede weg zitten.  Plaats in het berichtenveld de woorden "hele triatlon".

Belangstellingsregistratie voor de hele SLOWTriatlon 2021

Plaats in het berichtenveld de woorden "hele triatlon"