Boek nu je EXTRA'S!

Bij registratie voor één van de SLOWTriatlon edities, bieden we je de mogelijkheid om een aantal extra's bij te boeken. Voor het onderdeel fietsen kan je een dames-, herenfiets of een e-bike huren. Ook kan je een limited SLOWTriatlon sweater aanschaffen. Zo wordt de SLOWTriatlon belevenis nog leuker!

Fietsverhuur

Tijdens SLOWTriatlon doe je mee op je eigen fiets. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan kun je via ons een fiets huren. Je kiest tijdens de registratie uit een normale dames- of herenfiets inclusief zeven versnellingen en handremmen (€ 19.50) of een E-bike (€ 30.-). Tijdens het evenement kan je de fiets afhalen bij de registratiedesk / infodesk. 

Sweater

We hebben nog een aantal limited SLOWTriatlon sweaters beschikbaar. Voor slechts € 25.- scoor jij een prachtig exemplaar. Tijdens de registratie kan je jouw gewenste maat selecteren. Op dit moment zijn er de volgende maten beperkt beschikbaar: M, L, XL, XXL. Wees er dus snel bij!

WETSUIT

Bij een watertemperatuur van 16 graden of minder, is het verplicht een wetsuit te dragen tijdens het zwemmen. We kunnen ons voorstellen dat je geen wetsuit in de kast hebt liggen. Via AthleteSportsWorld in Amsterdam en Dutch Surf Academy in Den Haag kan je wetsuits huren. Bekijk de websites voor de mogelijkheden.

De actuele watertemperatuur kan je hier checken. We zullen je tijdig informeren over de watertemperatuur. Lees bij de veelgestelde vragen wat de regels zijn omtrent zwemmen in open water. 

Deelnemer? Boek hier jouw EXTRA'S

Heb jij je al opgegeven voor één van onze SLOWTriatlon evenementen en wil je alsnog iets bijboeken? Dat kan! Log in via jouw dashboard en boek de door jouw gewenste extra's.