Hoe werkt het?

SLOWTriatlon

SLOWTriatlon is de gewone triatlon, maar dan SLOW, zodat elke sportieveling, jong en oud, mee kan doen. Zwemmen in open water, fietsen en wandelen in plaats van wielrennen en hardlopen. Dezelfde prestatie en afstanden, maar dan socialer en nauwelijks belastend voor het lichaam. Je kunt kiezen tussen twee edities in Amsterdam en Waterland van Friesland.

 Kies voor 1/4e of 1/8e triatlon
 Zwem 500 of 1000m, fiets 20 of 40km en wandel 5 of 10km
 Bepaal zelf het tempo

Amsterdam Friesland

Upgrades

Je kunt bij je inschrijving ook een upgrade boeken. Zo wordt jouw deelname nog gemakkelijker! De fiets staat voor je klaar bij de start en ook het wetsuit kun je afhalen bij de registratie. De upgrades zijn na inschrijving nog bij te boeken tot een week voor de start. De volgende upgrades bieden wij aan:

  • Fiets (een E-bike of een normale fiets)
  • Wetsuit
Inschrijven

Wat is er inbegrepen?

Badmuts

Koffie en thee bij start

Muziek

Verzorgingspost

Geweldige routes

Veelgestelde vragen

Wat is het inschrijfgeld?
Voor de 1/8e triatlon betaal je 44,95 euro inschrijfgeld. Voor de 1/4e triatlon is het inschrijfgeld 49,95 euro.
Dit is inclusief badmuts, koffie/thee bij de start, een verzorgingspost onderweg, prachtige routes en een leuk aandenken na de finish. 
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Bij het inschrijfgeld is inbegrepen: een badmuts, koffie/thee bij de start, een verzorgingspost onderweg, prachtige routes en een leuk aandenken na de finish. En natuurlijk een dag om niet snel te vergeten!
Kan ik meedoen met een team?
Ja, dat kan. Bij je inschrijving kun je een team aanmaken, of je aansluiten bij een bestaand team. Je kunt je inschrijven als het team nog niet compleet is. Een teamgenoot kan zich later bij jouw team aansluiten. 
Hoe ziet de route eruit?
Zodra de definitieve routes bekend zijn, krijgen deelnemers hierover bericht. De omgeving waar SLOWTriatlon plaatsvindt in Amsterdam is Oudekerk aan de Amstel. In Friesland vindt SLOWTriatlon in Makkum plaats. 
Is de route aangegeven met wegbewijzering?
De 1/4e en 1/8 SLOWTriatlon hebben beide een eigen fiets-en wandelroute, deze zijn uitgepijld. Op belangrijke kruispunten zorgen wij voor herkenbare route aanduidingen op de weg. Er zijn geen wegafsluitingen voor de SLOWTriatlon.
Waar vindt SLOWTriatlon precies plaats?
SLOWTriatlon editie Amsterdam vindt plaats bij Ouderkerk aan de Amstel. SLOWTriatlon editie Friesland vindt plaats in Makkum. Alle details over de start- en finishlocatie en routes volgen later.
Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Voor de editie in Amsterdam kun je je inschrijven tot 23 juni, zolang er tickets beschikbaar zijn. VOL = VOL.
De inschrijving voor de editie in Friesland gaat dicht op vrijdag 8 september, zolang er tickets beschikbaar zijn. VOL = VOL.
Hoe lang mag ik over SLOWTriatlon doen?
Je kunt deelnemen aan SLOWTriatlon op eigen tempo. Er is geen tijdsregistratie. 
Staat jouw vraag er niet tussen?

Alles weten over SLOWTriatlon 2024?

Blijf op de hoogte van SLOWTriatlon en de edities volgend jaar. Laat hier je gegevens achter:

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen